home-hero

B2B Koffie- en Theeservice

Hoe kunnen wij u helpen?

Bedrijf

Horeca

Verkooppunt

Koffie en Thee oplossingen voor uw bedrijf

Laten we samen de perfecte koffie creëren voor uw klanten en medewerkers! Onze koffie is niet alleen lekker, maar ook betaalbaar. Wij geven graag advies over welke koffie het beste bij uw zaak past. En waarom proeft u niet eerst een aantal soorten? Maak vrijblijvend een afspraak en we laten u onze favorieten proeven.

“Een perfecte koffie ervaring voor uw klanten, zorgt voor een versterking van uw bedrijfsimago”

Een koffietoestel op maat van uw bedrijf

Bent u op zoek naar een koffietoestel dat perfect aansluit bij de specifieke noden van uw bedrijf? Wij bieden een unieke service waarbij we samen met onze partner-leveranciers van koffietoestellen een toestel op maat voorstellen. Afhankelijk van factoren zoals het aantal koffietassen dat u dagelijks nodig heeft, de beschikbaarheid van een directe wateraansluiting en extra opties die u wenst, bekijken we welk toestel het beste aansluit bij uw bedrijf. Onze partners zorgen daarnaast voor professioneel onderhoud en de juiste afstelling van uw toestel, samen met ons.

Interesse in een vrijblijvende offerte? Klik op onderstaande link en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me je op.

Vraag nu meer informatie aan

Onze webshop

Wil je graag ons aanbod aan machines bekijken? We zijn onder meer erkende verdeler van Jura en in onze webshop kan je het volledige aanbod terugvinden van koffiemachines, accessoires en onderhoudsproducten. Klik hier

Relatiegeschenken

Verras uw professionele relaties of medewerkers met een unieke geschenkmand of verrassingsdoosje gevuld met koffie, thee en/of een zoete versnapering. We stellen deze op maat samen in functie van uw budget en favoriete smaken. Laten we samen uw relaties verrassen met een geschenk dat ze echt zullen waarderen

Neem contact

Horeca

Ons aanbod:

  • een totaalpakket van kwalteitskoffie en -thee, en bijpassende accessoires (indien gewenst), om deze optimaal te kunnen serveren.
  • Wij helpen u de juiste selectie te maken uit ons koffie/thee assortiment, en de samenstelling van uw theekaart
  • begeleiding bij het optimaal serveren van koffie/thee via ‘in house’ opleiding
  • Adviesverlening over juiste aankoop koffietoestel afgestemd op de noden van uw zaak
  • Begeleiding bij creatief gebruik van thee/koffie in gerechten, of bij foodpairing
  • professionele opleidingen voor horeca-experten, zie Kruze Academy.

Kruze Essentials

Kruze Essentials is een aanbod aan kruiden die we in blends gebruiken maar ook los verkopen om gerechten op smaak te brengen …

Neem een kijkje…

Aanbod

Verkooppunt

KRUZE is altijd op zoek naar doorverkooppunten.

Bakkerijen, delicatessenzaken, groot -of kleinhandel in dranken en/of voeding, gezondheidscentra, … komen in aanmerking als doorverkooppunt.

Wens je als verkooppunt je assortiment graag uit te breiden met onze koffie en/of thee? neem met ons contact, en we komen ons assortiment graag toelichten. Samen met u zoeken we naar de ideale samenstelling voor uw zaak.

Neem contact

“KRUZE, uw betrouwbare partner die met u meedenkt voor de perfecte koffie- en theeservice”

LinkedIn
LinkedIn
Share