home-hero

Kruze Academy

About Kruze Academy

Ontdek onze Kruze Academy! Met Kruze Academy wensen we onze eigen expertise te delen met andere professionals om hen verder te inspireren en hun kennis te verbreden op vlak van koffie en thee.

Wenst u als horeca-verantwoordelijke een opleiding (al dan niet) op maat voor uw personeel om de perfecte kop koffie of thee te zetten? Wenst u meer kennis op te doen over foodpairing met koffie of thee? of over specifieke trends?
Bent u reeds sommelier of thee-fanaat en wenst u zich extra te verdiepen in de metier van theesommelier?

Wij organiseren op regelmatige basis opleidingen over deze topics voor vakexperten.

Vindt u niet meteen een opleiding die aan uw noden voldoet? Contacteer ons persoonlijk en wij bekijken hoe we kunnen helpen.

Voor theekenners, horecaprofessionals, …

ITMA programma

Deze cursusen zijn vooral bestemd voor mensen uit de theesector (bv. uitbaters van theewinkel), fervente theeliefhebbers, of specialisten in de horeca die voor professionele doeleinden hun kennis over thee en theeblends wensen te verbreden.

ITMA is de International Tea Master Academy die als organisatie wereldwijd erkend is als de gouden standaard voor thee opleidingen. Zij bieden opleidingen aan op masterniveau om ITMA gecertificeerd theesommelier, theeblender, of theemeester te worden.

Onze Theemeester Stijn doorliep het volledige parcours en is bij deze organisatie, naast Theemeester, ook regionaal directeur voor Europa. Sinds 2017 geeft hij de ITMA opleidingen in de regio.

Het perfecte kopje koffie of thee in uw zaak.

Bent u een (startende) horecazaak en kan u of uw personeel wat extra informatie gebruiken om de perfecte kop koffie/thee in uw zaak te serveren?
Wij geven u graag de nodige uitleg op maat van de thee/koffie die u serveert. Want niets is zo vervelend als u kiest voor een kwaliteitsvolle koffie of thee maar deze niet tot zijn recht komt omdat deze niet optimaal gezet werd.

ContactEER ONS

gallery

Thee en Foodpairing

Net zoals wijn combineert thee ook goed met eten. Hoe meer je de kenmerken van de verschillende theeën leert kennen, hoe gemakkelijker het wordt om deze te combineren met voeding. De kunst is het juiste smaakprofiel van de thee te matchen zodat de smaken van je maaltijd of ingrediënten optimaal tot zijn recht komen.
Wens je hierover meer te vernemen?

ContactEER ONS

gallery
gallery
gallery
LinkedIn
LinkedIn
Share