home-hero

Unieke vergaderzaal koffiebranderij

UNIEKE LOCATIE IN EEN GERESTAUREERD HERENHUIS

Vergaderzaal / workshopruimte

Kruze beschikt over een unieke vergaderzaal achterin de koffiebranderij, met zicht op de koffiebrander.

Deze zaal kan gehuurd worden voor meetings, brainstorm sessie, off-sites en teambuildings. Het branden van de koffie wordt zo ingepland dat je hier geen hinder van ondervindt. In alle stilte en rust kan je bij ons samenkomen met je team.

De vergaderzaal (4,3 m bij 6,3 m groot) is ruim en stijlvol ingericht en beschikt over een eigen koffiecorner. Door de grote glaskoepels, krijg je veel lichtinval. Een dubbele glazen deur sluit de zaal af van de koffiebranderij. In deze zaal staat een ruime tafel met 10 luxueuze stoelen.

Tijdens de vergaderingen kan je rekenen op gratis koffie, thee van het huis en water. Alle faciliteiten om van je vergadering een succes te maken zijn aanwezig zoals een flatscreen TV voor presentaties en mogelijkheid tot videoconference, flipchart, stiften, … .

Onze koffiebranderij is gelegen aan de vaart, waar er ruime parkeermogelijkheden zijn. Ideaal eveneens om even te ontspannen tijdens het vergaderen en te genieten van een wandeling langs het water. Verder is er over ons pand ook een restaurant (De Brug) waar heerlijke lunch geserveerd wordt of waar men de productieve dag kan afsluiten met een diner.

De vergaderzaal kan zowel per halve of hele dag gehuurd worden als per uur. En dit zowel voor professionele activiteiten als voor privé bijeenkomsten.

Maak van je volgende vergadering een succes met KRUZE’s unieke vergaderzaal.

Tarieven en beschikbaarheid

halve dag: 150 EUR

volledige dag: 250 EUR

per uur: 50 EUR

Gratis koffie, thee en water. Prijzen exclusief BTW.

KRUZE is gelegen aan de brug van Wijgmaal (vlak aan de vaart) – Wijgmaalsesteenweg 293, 3020 Herent

Voor beschikbaarheid van de zaal, bel 0497 97 44 37 en we bekijken dadelijk wat er mogelijk is. Lukt het niet meteen om ons te bereiken, of heb je specifieke vragen? Laat dan een bericht achter via contact. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk.

ContactEER ONS

Catering

Wij kunnen eveneens de catering van je event verzorgen. Dit kan besproken worden bij het boeken van de zaal.

Zowel ontbijt als diverse lunchopties zijn mogelijk. Een afternoon tea behoort ook tot de mogelijkheden. Wens je graag na de vergadering te genieten van één van onze workshops zoals Sushi en thee, thee en chocolade, of een koffie proeverij?

Laat het ons even weten en wij zorgen dat jullie een unieke afsluiter beleven.

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
LinkedIn
LinkedIn
Share