home-hero

Jura koffiemachines

KRUZE en JURA, samen voor heerlijke koffie

KRUZE staan garant voor heerlijke kwaliteitskoffie. Daarom vinden we het belangrijk om voor volautomaten samen te werken met partners die kwaliteit ook hoog in het vaandel dragen. JURA is wereldwijd dé specialist van koffie-volautomaten. Met de keuze voor een koffiemachine van JURA kies je voor reeds 90 jaar innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service . Wij zijn dan ook verheugd vanaf heden erkend verdeler te zijn van professionele JURA volautomaten.

 • “Samen zorgen we ervoor dat je van de beste koffie kan genieten op kantoor“

  Ontdek de JURA producten

  Koffiemachines

  De professionele koffiemachines van JURA bieden voor elke onderneming of omgeving een oplossing: van kleine kantoren tot cafetaria ruimtes.

  Onderhouds-producten

  JURA onderhoudsproducten zijn precies afgestemd op de onderdelen van de JURA koffietoestellen en bieden je machine een lange levensduur.

  Accessoires

  Met de accessoires van JURA wordt je koffiebeleving nog eens zo groot, zoals bv. coolers die melk op de juiste temperatuur houden, een kopjeswarmer, ….

  JURA’s modernste technologieën voor een subtiel koffiegenot

  JURA koffiemachines weten heel wat koffieliefhebbers te bekoren door hun buitengewoon goede koffiekwaliteit, het grote gebruiksgemak, een hoogwaardig design en het gebruik van de nieuwste technologieën. 

   
  Het pulserend extractievermogen P.E.P
  LinkedIn
  LinkedIn
  Share