home-hero

Koffie op het werk

 • “Schenk je klanten en personeel een koffie waar ze instant blij van worden“

  Heerlijke koffie op kantoor

  Herken je dat moment?  Heerlijk even bijpraten tijdens de koffiepauze met collega’s, genietend van een kopje koffie, zodat je nadien weer 2x zoveel energie hebt om je werk te hervatten.  Hoe belangrijk is het dan dat het een lekkere koffie is ? Juist, heel belangrijk, want zo’n perfect kopje zwart doet wonderen :-).

  Maar dat niet alleen. Ook naar je klanten toe is het een meerwaarde : een heerlijke kop koffie kunnen aanbieden is net zo belangrijk als een mooi en professioneel visitekaartje aanbieden, het draagt bij aan het goede imago van je bedrijf.

     ERKEND VERDELER

  KRUZE verdeelt JURA-koffieautomaten voor kantoor en professioneel gebruik,  bijhorende accessoires en onderhoudsproducten

  JURA PRODUCTEN

  Waarom KRUZE koffie aanbieden op kantoor?

  VERSE KOFFIE VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

  Bied je personeel en klanten een lekkere koffie ervaring.  Aangezien wij branden op bestelling zijn onze single origine koffies steeds vers gebrand en garanderen wij heerlijke vers geroosterde koffie op kantoor.

   

  ADVIES EN SERVICE BIJ KOFFIEAUTOMATEN

  Overweeg je een nieuw koffieautomaat aan te schaffen op kantoor? Laat het ons weten. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het kiezen van het geschikte toestel voor uw organisatie. Wij werken met verschillende leveranciers samen. We zijn erkende verdeler voor professionele JURA-toestellen, maar kunnen ook andere merken (WMF, Melitta, …) aanbieden. Wij maken vrijblijvend een offerte.

  PERSOONLIJK CONTACT

  In alles wat we doen, vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom stellen we veel belang aan het persoonlijk contact en goede communicatie met onze klanten. Loopt er iets niet naar wens? Heb je ergens hulp nodig? Geef ons een seintje en we trachten u zo snel mogelijk verder te helpen.

   

  SNELLE LEVERING

  We streven er steeds naar uw koffie binnen de 3 à 4 werkdagen te leveren. Bedrijven in de buurt worden door ons persoonlijk geleverd.

  KRUZE, jouw lokale koffiebrander waar kwaliteit en persoonlijke service centraal staan

  LinkedIn
  LinkedIn
  Share