home-hero

Workshop Matcha

Workshop Matcha

Wanneer

december 13, 2023    
7:30 pm - 9:00 pm

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

KRUZE
Wijgmaalsesteenweg 293, Herent, Vlaams-Brabant, België, 3020, Vlaams-Brabant

Heb je je ooit afgevraagd waarom matcha zo’n rage is geworden, of hoe die heldere groene kleur en rijke smaak tot stand komt? Stel je voor dat je een delicate schaal vasthoudt, de zoete geur van verse matcha inademt en de verkwikkende smaak proeft, helemaal zelf bereid. Bij Kruze nodigen we je uit om die ervaring te beleven en nog veel meer.

Wat je kunt verwachten:

1.Matcha’s Diepe Wortels:

Ontdek de eeuwenoude tradities van Japan’s meest iconische thee. Van keizerlijke theeceremonies tot je favoriete matcha latte, het verhaal van matcha zal je betoveren.

2.De Kunst van de Bereiding:

Ervaar zelf het ritueel van matcha-bereiding. Voel hoe het is om het poeder te zeven, het water te gieten en met een bamboe whisk je eigen perfecte kom matcha te kloppen.

3.Culinaire Matcha Magie:
Matcha’s veelzijdigheid stopt niet bij thee. Ontvang tips en tricks om matcha te integreren in je keuken, van verfrissende smoothies tot decadente desserts.

4.Vragen? Wij hebben de Antwoorden:
Onze matcha-expert staat klaar om elke vraag die je hebt te beantwoorden, groot of klein.

Deze workshop is met inbegrip van een matcha set en potje van onze matcha.

Wacht niet langer en reserveer je plek in deze verrijkende workshop. Ervaar, proef en speel met matcha als nooit tevoren. De wereld van matcha wacht op je bij Kruze!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

LinkedIn
LinkedIn
Share