home-hero

Koffie kopen in onze winkel in Herent

Koffiewinkel Herent

Onze koffiewinkel is gelegen in Herent, vlakbij Leuven. Woon je in of rond Herent, aarzel dan zeker niet om eens binnen te springen. In Herent houden we tevens ook tasting en workshops. In onze koffiewinkel Herent vind je verschillende single origin koffies van de beste kwaliteit, zo heeft onze Ethiopische koffie reeds verschillende prijzen gewonnen zoals de great taste awards

Redenen genoeg om onze koffiewinkel Herent te komen bezoeken!

Ook al heb je geen tijd of woont je te ver, je kan alles gewoon bestellen via onze webshop.

gallery
gallery

Ervaren Koffiebrander

In 2015 zijn we begonnen met onze koffiezaak, uitsluitend online toen. Stijn is bij verscheidenen koffiebranders nationaal en internationaal in de leer gegaan om de knepen van het branden van de lekkerste koffies onder de knie te krijgen. Onze eerste brander was een kleine 2,5 kilo brander waar we ons jaren uit de slag mee getrokken hebben, echter langzaam aan werd deze te klein en moest plaats maken voor een grotere koffiebrander van Probat .

Sinds 2022 zijn we de trotse eigenaars van een 12 kilo brander en beschikken we naast de online shop tevens over een mooi fysieke winkel in Herent. We staan je hier graag bij met al je koffievragen en als Stijn aanwezig is dan doet hij niets liever om je uit te leggen hoe koffie gebrand wordt, een echte aanrader!

gallery

Vers gebrande koffiebonen kopen

Hou je van de geur van vers gebrande koffiebonen? Ben je steeds opzoek naar koffiebonen die recent gebrand zijn? Dan ben je bij Kruze aan het juiste adres. We streven ernaar de koffies zo vers mogelijk aan te bieden aan onze klanten. In de winkel is er steeds een selectie ter beschikking van deze heerlijk vers gebrande koffiebonen.

Vers gebrande koffiebonen kopen doe je best bij Kruze. We branden in kleine hoeveelheden, zodoende dat we de versheid van de bonen kunnen garanderen.

LinkedIn
LinkedIn
Share